Våre kunder – ladestasjoner

Fortum Charge & Drive er totalleverandør av ladeløsninger og ladeutstyr for alle, både små og store organisasjoner, offentlige og private selskaper. Blant våre kunder og samarbeidspartnere finner du store aktører som Nissan, Renault, BMW, Volkswagen, IKEA, McDonald’s, St1 Shell, Shell/7-Eleven, KIWI og Vulkan. Du finner også restauranteiere, hoteller, parkeringsselskaper og kommuner.

Her kan du lese litt om noen av de prosjektene som vi er stolte av å få være med på og som viser litt av bredden i det vi gjør.
  
Vulkan P-hus, som du ser i videoen over, er et av Norges mest avanserte ladeanlegg og har 102 ladepunkter for elbil.

Vi drifter Norges største ladested for elbil

I samarbeid med Oslo kommune kom vi på en måte å utnytte den ledige parkerings- og strømkapasiteten som allerede finnes i Oslo på en smartere måte. Les mer om Vulkan her

*


Følger strømmen

En av de som var tidlig ute med å se nytteverdien av Fortum Charge & Drive var Lasses Bilsenter på Bamble i Telemark.

Les mer om Lasses bilsenters utbytte av sine ladestasjoner her

Et grønnere McDonalds

Vi er med på å gjøre McDonalds grønnere og har hurtigladere på 28 av McDonald’s franchise-restauranter rundt omkring i Norge.

Kiwi legger til rette for elbil

Kiwi ønsker å legge til rette for at deres kunder skal kunne lade sin elbil mens de handler. Nissan bidro i innkjøp av ladere og Fortum ble valgt som service- og driftspartner. Vi har til nå levert ladestasjoner til 73 KIWI-butikker i Norge.

IKEA hjelper deg å kjøre miljøvennlig

Sammen med IKEA tilbyr vi deg lading av elbil på alle IKEAs 7 varehus i Norge. Les mer om vårt samarbeid med IKEA her.

Fortum Charge & Drive har den rette kunnskapen for oss