Våre bedriftsavtaler

Fortum som strømleverandør! 

Som Nordens største strømleverandør med over 1,3 millioner kunder, leverer vi konkurransedyktige avtaler til alle typer bedrifter. Fortum leverer også nøkkelferdige løsninger for laging av elbiler og solcellepakker.  

Les mer om deres kundefordeler

CO2Fri er en spotpris strømavtale som er opprinnelsesgarantert fra 100% vannkraft. Avtalen passer bedrifter som er miljøbevisste, men som samtidig ønsker en gunstig strømpris.

✓ 100% fornybar strøm
✓ Lavt påslag og fastbeløp
✓ Spotpris


Les mer om Fortum Co2Fri her.

Enkel er akkurat det navnet sier, en strømavtale uten bindingstid, uten forskuddsbetaling, og ingen fakturagebyr. Fortum Enkel passer for de fleste bedrifter.

✓ Gratis papirfaktura
✓ Spotpris
✓ Ingen bindingstid


Les mer om Fortum Enkel her.

Vår spotpris strømavtale eSpot passer for den prisbevisste bedriften. Dere betaler kun et lavt påslag i tillegg til markedsprisen, og det er ingen bindingstid.

✓ Etterskuddsvis betaling
✓ Spotpris
✓ Lavt påslag


Les mer om Fortum eSpot her.

Med Fortum Individuell skreddersyr vi avtalen etter bedriftens forbruk og behov. Avtalen passer for bedrifter med et årlig forbruk over 150 000 kWh

✓ Lavt individuelt påslag
✓ Ingen bindingstid
✓ Spotpris


Les mer om Fortum Individuell her.

Velg riktig strømavtale for din bedrift
Å velge rett strømavtale er viktig. Ønsker dere å snakke med en av våre dyktige kunderådgivere kan dere ta kontakt på telefon 21 49 69 10 eller via vårt kontaktskjema


Del :