Fortum som strømleverandør

Som Nordens største strømleverandør med over 1,3 millioner kunder leverer vi konkurransedyktige priser og produkter til alle typer bedrifter, store som små. Vi i Fortum kan hjelpe din bedrift med å finne en gusntig strømavtale som er tilpasset deres forbruk og behov. I tillegg til gunstige strømavtaler tilbyr vi nøkkelferdige løsninger for lading av elbiler. Dere kan velge om dere ønsker å kjøpe eller leie ladepunkter av Fortum, og vi kan ta oss av driftingen. 

Neste generasjons energiselskap

Fortum er ledende i Norden på miljøsertifisert strøm og jobber kontinuerlig med miljøforbedringer i hele virksomheten. Vårt ønske er å tilby våre kunder produkter og tjenester som fremmer miljøet. Våre kunder kan derfor velge strømavtaler som er 100 % Co2Fri. Vi har også satset på infrastuktur og ladepunkter for elbil.

Full kontroll med Min side

Min side er inkludert i alle våre bedriftsavtaler. På Min side får dere en fullstendig oversikt over hele deres kundeforhold med Fortum. Har dere flere strømmålere, samler vi alle under en innlogging. Dere får tilgang til alle utsendte fakturaer, og dere har full kontroll over bedriftes strømforbruk. Dere finner mer informasjon om Min side her. 

Logg inn på Min side. 

Ingen forskuddsbetaling

Mange av våre konkurrenter bruker forskuddsbetaling. Fordelen for dem er åpenbar, men ulempen for din bedrift er at dere kan tape penger hvis de skulle gå konkurs. Vi fakturerer alltid etterskuddsvis slik at din bedrift kun betaler for strømmen etter at dere faktisk har brukt den. 

Uten bindingstid

Vi i Fortum tror ikke på å binde kunden til lange kontrakter. Derfor har ingen av våre standard bedriftsavtaler bindingstid. Skal dere flytte bedriften til en annen adresse, eller dere får flere målepunkt? Ta kontakt med vårt kundeservice-team, så hjelper de dere med dette. 

Kun Spotpriser

Alle våre bedriftsavtaler er spotpriskontrakter. Over tid er det spotpris som er den mest lønnsomme avtaleformen. Dersom bedriften har automatisk avlest strømforbruk, vil dere til en hver tid bli beslastet den gjeldende spotprisen. Les mer om våre bedriftsavtaler her. 

Kundeservice

Vårt dedikerte kundeservice-team er klare for å hjelpe dere om dere skulle ha behov for det. Kontakt oss på telefon 21 49 69 10, via vårt kontaktskjema, eller kom og besøk oss i våre hyggelige lokaler på Grålum i Sarpsborg. 
Våre åpningstider er mandag – fredag 8.00 til 16.00