Kundeservice

Strøm er ikke alltid bare strøm, og ofte dukker det opp spørsmål om alt fra strømforbruk og strømpriser, til lading av elbil.

Nedenfor har vi samlet de mest stilte spørsmålene og svarene rundt strøm, slik som avtaler og priser, fakturering og forbruk og bruk av Min side. I tillegg finner du svar på alt du lurer på for å få rabatt på strømregningen ved å verve venner. Du som er Charge & Drive-kunde finner selvfølgelig det meste av svar som er relatert til lading av elbil.

Her finner du svar på det meste rundt strømabonnementet:  
 1. Spørsmål rundt våre strømavtaler
 2. Faktura og forbruk
 3. Måleravlesning
 4. Min side

Finn svarene her    

 1. Hva slags lader skal jeg velge?
 2. Jeg har ladebrikke, men får ikke ladet?
 3. Hvor mye koster det å lade?
 4. Hvordan melder jeg inn feil?
 5. Hvor finner jeg oversikt over alle ladere?

Finn svarene her

 1. Hvordan får jeg vervet venner?
 2. Når jeg får jeg ververabatten fratrukket på strømregningen?
 3. Kan jeg verve hytta mi?
 4. Hvordan finner jeg min vervekode?
 5. Hvordan vet jeg om noen jeg har vervet har blitt strømkunde?
Finn svarene her

Er det noe du ikke finner svar på, eller ønsker du bare å snakke med noen som ordner opp? Vårt dedikerte kundeservice-team er klare for å hjelpe deg om du skulle ha behov for det. Kontakt oss på telefon 21 49 69 10 (hverdager fra 08.00 til 16.00), via vårt kontaktskjema, på Facebook, Chat med oss eller kom og besøk oss i våre hyggelige lokaler i Rådmann Sirasvei 1 i Sarpsborg.

Ris eller ros?


Vi ønsker å bli bedre, og vil gjerne høre dine meninger om oss som strømleverandør. Kom gjerne med ris, ros eller forslag, og som takk for hjelpen så trekker vi ut en heldig person som får et universal gavekort på en verdi av 500 kr. Trekningen skjer hvert kvartal, og vinneren kontaktes via epost.

Si din mening  

  Våre kunder er tilfredse! 


Vi er stolte over å ha så mange tilfredse kunder, o
ver 70% av de som har vært i kontakt med oss gir oss beste score på 10! Vi jobber målrettet hver dag for å gi deg vår beste service og kundeopplevelse – nå har vi også opprettet chat så du raskt og enkelt kan kontakte oss!

Lurer du på noe, chat med oss her


Del :